Sverigeappen

Informationstavlor
juni 28, 2018
 

Nu kan ert företag synas i Sverigeappen - Sveriges Turistapp!

Sverigeappen är en turistanpassad app som kommer att marknadsföras av kommuner och turistbyråer samt genom Sverigeappens egen reklam.

Med Sverigeappen kommer användare att kunna söka i respektive kommuner före sin resa och ta del av de olika erbjudandena som annonsörerna annonserar på sina hemsidor. Detta utan att Sverigeappen tar någon del av annonsörens försäljning, vilket Lets Deal, Trivago, Hotels.com, Momondo, Groupon m.fl gör. Dessa sidor vägleder inte heller in kunderna på annonsörens egna hemsida, och därav missar annonsören exponering av andra tjänster eller erbjudanden.

Sverigeappens mål / syfte och nytta för Sveriges kommuner är att ge besökare och kommuninvånare relevant och aktuell information om olika slags aktiviteter i kommunen, och får dessa förslag genom våra kategorier. Eftersom en turist är ny i en kommun så vet den heller inte vad den skall söka efter. Därav finns Sverigeappens olika kategorier så användaren kan hitta just för er.

Appen fungerar oavsett vad du har för kartapp installerad i din smartphone (inte bara för t ex Google Map således utan även för t ex Apples egen kartapp).

Ladda ner på Google Play eller App Store